قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی بازار اجاره مسکن قفل شد / مستأجران در خانه ماندند/جابه‌جایی‌ها به حداقل رسید؟ سقف کارت‌ به‌ کارت در این بانک ۵۰۰میلیونی شد بازگشت تدریجی خدمات بانک ملی ایران پس از اختلال فنی ان‌تی‌وی: ترس از فاجعه اقتصادی ترامپ را مجبور به امضای تفاهم کرد

اختلافات لهستان و اوکراین بر سر بازار غلات شدت گرفت

اختلافات لهستان و اوکراین بر سر بازار غلات شدت گرفت وزیر امور اتحادیه اروپای لهستان در واکنش به تهدید دولت اوکراین مبنی بر شکایت علیه این کشور در سازمان تجارت جهانی (WTO) گفت که تاکتیک‌های فشار کی‌یف بر سر ممنوعیت ارسال غلات از طریق خاک لهستان کارساز نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  شیمون شینکوفسکی ول سک، وزیر امور اتحادیه اروپای لهستان روز جمعه در واکنش به تهدید دولت اوکراین مبنی بر شکایت علیه این کشور در سازمان تجارت جهانی (WTO) گفت که تاکتیک‌های فشار کی‌یف بر سر ممنوعیت ارسال غلات از طریق خاک لهستان کارساز نخواهد بود.

به گفته این دیپلمات، ورشو تحت تأثیر چنین اقدامی قرار نخواهد گرفت چرا که حفاظت از کشاورزان و شهروندان لهستانی اولویت اصلی دولت این کشور است.

وی گفت: این یک تهدید و یک عنصر فشار دیگر از سوی طرف اوکراینی است. این عناصر گاهی اوقات از سوی اوکراین فراتر از مرزهای مشخص دیپلماسی می‌رود.

شینکوفسکی افزود که مقامات لهستانی قصد ندارند تحریم های اعمال شده بر واردات محصولات کشاورزی اوکراین را که قرار است در 15 سپتامبر منقضی شود، لغو کنند.

صادرات غلات اوکراین که کالای اصلی تجاری این کشور محسوب می‌شود، در حال حاضر در بازارهای لهستان، مجارستان و سه کشور دیگر اتحادیه اروپا ممنوع شده است.

این ممنوعیت بر اساس توافقی اعمال شد که به منظور محافظت از کشاورزان این منطقه در برابر مازاد محصولات کشاورزی ارزان‌تر در اوایل سال جاری میلادی با کمیسیون اروپا منعقد شد.

این موضوع بین کی‌یف و اعضای شرقی اتحادیه اروپا که از بزرگترین حامیان اوکراین در رویارویی با روسیه بوده‌اند، شکاف ایجاد کرده است.

کشورهای متاثر از اشباع بازار غلات مکرراً متعهد شده‌اند که در صورتی که اتحادیه اروپا تصمیم به لغو محدودیت‌ها بگیرد، ممنوعیت‌های وارداتی یک‌جانبه را بر خلاف قوانین تجاری مشترک این بلوک اعمال کنند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار